duminică, 24 martie 2019

MENIU CATERING SĂPTĂMÂNA 25-29.03.2019

Luni
- Ciorbă de legume + chiflă (300g)
- Cotlet de porc la tavă, cartofi provensali cu baby carote și salată de murături (350g)
- Fruct- 1buc.

Marți
- Ciorbă de curcan cu tăiței + chiflă (300g)
- Mămăligă cu brânză și smântână (350g)
- Chec marmorat (50g)

Miercuri
- Supă cremă de legume cu crutoane (300g)
- Friptură de curcan la tavă cu cartofi țărănești și salată de castraveți în oțet (350g)
- Rulou cu dovleac (60g)

Joi
- Ciorbă de pui a la grec+ chiflă(300g)
- Piept la grătar, orez cu legume, salată de varză + chiflă (350g)
- Linzer (70g)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu