duminică, 7 aprilie 2019

MENIU CATERING SĂPTĂMÂNA 08-11.04.2019

Luni
  -Supă de pui cu tăiței+ chiflă(300g)
  -Pulpă dezosată de pui la grătar cu cartofi provensali și salată de varză+chiflă(350g)
  -Fruct-1buc.
Marți
  -Ciorbă de legume țărănească+ chiflă(300g)
  -Cotlet de porc pe pat de legume la cuptor, salată de castraveți la oțet+ chiflă(350g)
  -Pandișpan cu fructe(70g)
Miercuri
  -Ciorbă de fasole+chiflă(300g)
  -Copanele în sos de roșii cu usturoi la cuptor, pilaf și salată de murături+chiflă(350g)
  -Ștrudel cu mere(60g)
Joi
  -Ciorbă de vacuță+chiflă(300g)/ 
  -Penne cu carne de curcan și sos de roșii(350g)
  -Brioșe cu cacao-60g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu