sâmbătă, 4 mai 2019

MENIU CATERING SĂPTĂMÂNA 06-10.05.2019

Luni 
 - Ciorbă de legume a la grec+ chiflă (300g)
 - Piept de pui la grătar cu legume mexicane și salată de castraveți la oțet+ chiflă(350g)
 - Fruct- 1buc.


Marți
 - Supă crema de legume+ crutoane (300g)
 - Tocaniță de pui cu mămăliguță (350g)
 - Bărcuță cu rahat (50g)

Miercuri

- Supă de pui cu tăiței+ chiflă(300g)

- Cotlet de porc la tavă, cartofi zdrobiți și salată de murături+ chiflă (350g)
- Prăjitură cu mere- (70g)

Joi

- Ciorbă de curcan țărăneasca+ chiflă (300g)
- Pilaf cu carne de curcan și salată de varză+ chiflă(350g)
- Ruladă cu gem- (60g)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu