duminică, 19 mai 2019

MENIU CATERING SĂPTĂMÂNA 20.05 – 24.05.2019

 Luni
- Ciorbă de legume+ chiflă (300g)
- Piept de pui la grătar si rasol de păstăi cu usturoi+chiflă (350g)
- Fruct-1buc.

Marți
- Ciorbă de pui cu tăiței
- Mămăliguță cu brânză și smântână (350g)
- Bărcuțe cu rahat-50g

Miercuri
- Supă cremă de legume+ crutoane (300g)
- Cotlet de porc la tava, orez cu legume, salată de varză+ chiflă (350g)
- Brioșe cu cacao(60g)

Joi
-Ciorbă de curcan a la grec+ chiflă (300g)
- Friptură de curcan la tavă cu cartofi țărănești și salată de castraveți la oțet +chiflă (350g)
- Linzer-70g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu