duminică, 19 mai 2019

MENIU CATERING SĂPTĂMÂNA 27.05 – 31.05.2019


Luni
- Ciorbă de pui (300g)
- Fusilli cu piept de pui în sos de roșii și măsline(350g)
- Fruct- 1buc.

Marți
- Supă de legume cu găluște(300g)
- Copănele provensale cu cartofi zdrobiți și salată de varză cu morcov(350g)
- Ruladă cu gem (50g)

Miercuri
- Ciorbă de legume (300g)
- Friptură de porc la tavă cu usturoi și sos de roșii, orez sârbesc și salată de castraveți la oțet (350g)
- Rulou cu brânză (60g)

Joi
- Ciorbă de curcan țărănească (300g)
- Tocăniță de curcan cu mămăliguță (350g)
- Prajitură cu mere (70g)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu