duminică, 12 mai 2019

Meniu catering săptămâna 13.05-17.05.2019

Luni
- Ciorbă de legume țărănească+ chiflă (300g)
- Penne cu piept de pui în sos de roșii (350g)
- Fruct- 1buc.

Marți
- Supă cremă de legume+ crutoane (300g)
- Pui rumen cu cartofi gratinați și salată de sfeclă roșie +chiflă (320g)
- Brioșe cu stafide(50g)

Miercuri
- Ciorbă de pui+ chiflă (300g)
- Friptură de curcan cu sos de roșii, orez sârbesc și salată de murături+ chiflă (350g)
- Pandișpan cu fructe(70g)

Joi
- Ciorbă de văcuță+ chiflă(300g)
- Pulpă de pui pe pat de legume la cuptor+ chiflă (350g)
- Ștrudel cu mere (60g)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu